Vila i frid ♥

2012-07-31 @ 13:55:31 Händelser & Foton Kommentarer (2)
Igår morse vid elva-tiden somnade mitt hjärta in och flög till himlen. Min lilla ängel, som ser ner på mig hela tiden och finns överallt. Kommer aldrig glömma dig, älskling. Du är mitt allt och kommer alltid vara. Ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta. Bästisfestis det kommer alltid vara du och jag! Oavsett vad! Min kloka bebis. Jag älskar dig. Nu och föralltid.


I don't know if this makes sense but, you're my halleluljah

2012-07-28 @ 15:38:44 Vardag Kommentarer (0)
HEJSANSVEJSAN!

Sitter här i en vit gammal stol ute i trädgården och chillar med Justin Bieber strömmandes ur högtalarna. Love it.

På måndag åker vi hem verkar det som, och på tisdag händer det en grej som kommer förändra mitt liv så ja. Kommer tyvärr inte bli så mycket uppdatering som jag önskar. Kanske slänger upp en video där nånstans ifall jag hinner, det är vad jag vill iallafall.

Så vi hörs väl någon gång kära läsare.

PUSS!


ALOHA BITCHES

2012-07-19 @ 17:54:46 Vardag Kommentarer (1)
Jag är i Åhuuuuuuuuuuuuus!!!!!

Det har inte riktigt varit som vi tänkt oss men oh well. Mest suttit hemma i stugan eftersom vädret varit piss. Dock har vi hunnit ta massvis utav bilder och idag var vi i Kristianstad och shoppade. Fick bara med mig en tröja hem, men det är ju bättre än ingenting!

Imorgon kommer Fridas föräldrar och min mormor hit och sen åker dom hem på söndag, sen på måndag och onsdag kommer vi få hit andra gäster! So excited, men det kommer vara fettjobbigt när Frida drar för då blir jag ju ensam i min ålder om man säger så... Men det löser sig väl. Har tagit mig drygt en halvtimma att komma in hit så det var ju inte så jättekul direkt haha, fml liksom.

Vi hörs väl nästa gång jag tar upp datorn vilket nog blir snart, PUSS!

So true

2012-07-16 @ 00:36:23 Videos Kommentarer (0)
Vi

Åhus imorgon

2012-07-15 @ 19:32:07 Vardag Kommentarer (0)
Vilket betyder inget bloggande på ännu två veckor... Ugh. I'm sorry. Får försöka lägga upp nåt inlägg ikväll med massa bilder och sen tidsinställa så många jag kan.

Hare bra gullungar, PUSS!

Sleepover

2012-07-12 @ 14:56:27 Vardag Kommentarer (0)
Halloj!

Har rensat bort 1050 bilder idag ungefär, awesome. Har typ bara 8000 kvar haahha pallaaaaaaaaa. Men iallafall. Alldeles strax ska jag och pappa åka och gymma, nu ska jag fan bli biff! Lycka till hahaha.

Sen ikväll ska jag nog sova över med Vilma och Josefin, fifaaaan va kul! Det här kommer bli en toppendag känner jag på mig, sen på måndag åker jag ju till sommarstugan med världens bästa kusin. Och igår fick jag reda på att mina andra kusiner + familjen vi brukar umgås med och åka på semestrar med kommer kanske vara med vecka 30. IHHHHHHHHHHH im so excited. Sen så kommer vi hem lagom till Talangen, tror t.o.m. vi åker hem på onsdagen. FETTAGGAD ÅHHH NU JÄVLAR KÖR VI! Sommar 2012 ska bli den bästa EVER!

PUSS PÅ ER!


HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Respekt

2012-07-12 @ 11:59:54 Justin Bieber ♥ Kommentarer (1)
Jag brukar verkligen hata när folk gör sådana här inlägg men jag vet att det här är äkta för jag känner ju henne.

KLICKA HÄR OCH LÄS IFALL NI INTE HAR EN ANING OM VAD JAG SNACKAR OM

Old times

2012-07-12 @ 10:56:00 Gamla tider Kommentarer (0)
Japp nu skiter jag i att om killarna i min klass läser denna blogg så kommer dom antagligen spara dom här bilderna och lägga upp på 9gag eller något. I don't care era omogna jävlar.


Åhh kommer ihåg att jag satt med den här i flera timmar. Någon tjej i SB skulle göra en video till Scooters födelsdag (förra året) och jag ba YAAAAAY NU SKA JAG FANIMIG VARA MED I EN VIDEO sen när jag väl gjort teckningen, som säkert tog tre timmar jag skojar inte, så ska jag logga in och ladda upp den men då ska dom inte göra videon längre. JAHAPP.


Jag och Vilmääääh. Fettgammalt, vi lekte fjortisar.


EMOZZARRRRR ÅH PANKROCKÄÄÄÄÄÄHZ


Holy jezuz i loved those glasses so much.


Kommer ihåg att jag alltid tog bilder när jag hade tofs lol. Vet inte ens varför.


Jag hade klippt mig och hon hade stylat håret osv. VET NI HUR MYCKET JAG VILL HA TILLBAKA HÅRFÄRGEN ELLER!?!?? Vinrött/lila åhhhh gimme.


HAHAHA JAG TYCKTE ATT JAG VAR SÅ JÄVLA COOL JAG HADE KÖPT GLASÖGONEN FÖR 15 KRONOR PÅ ULLARED HAHAHAHAHAHAHA


Mina favoritsockor. Ugh, they're gone now.. They're in a better place now. I can't be selfish. I have to think about them.


God dammit vad jag älskade den här bilden. Hade den som profilbild överallt. Fattar inte ens varför jag hade den looool.


dageN

2012-07-11 @ 21:28:02 Vardag Kommentarer (0)
Hellooooooo!

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Kommer inte ihåg när jag gick upp men tror jag gick upp vid tio/halv elva och sen åt jag frukost och titta på TV och var inne på facebook och lite sånt bajs. Sen kom pappa hem vid halv två och då laga han mat och sen vid typ kvart i två åt vi och sen tog han fram sin gamla stora laptop och då kolla jag igenom den och hitta grymt mycket gamla bilder från 09/10 helt sjukt hahaha! Gud så mycket man förändrats på bara tre år.

Sen åkte vi till farmor lite senare och fika, prata, spela lite spel, osv. Sen åkte vi till Netonnet och köpte en extern hårddisk. Så nu sitter jag vid pappas dator som jag förälskat mig i haha. Vill ha en macbook så badlyyyyyyyyyy ugh. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen sitta och rensa bilder och lägga in massa i den externa hårddisken. Fettjobbigt är detta haha. Så bered er på massa gamla bilder på mig hahaha soooo embarrassing! Sen kanske jag tidsinställer några tills nästnästa och nästnästnästa vecka! Haha, Euhiuez here i come.


Tummen upp till denna dator!

Vad har hänt sedan senast?

2012-07-11 @ 00:11:47 Vardag Kommentarer (1)
Jaa ni, det vet jag knappt själv om jag ska vara helt ärlig.

Jag har solat, fangirlat över Justin, badat, gift mig med Alfredo, varit med vänner, dreglat över bilder på Justin, chillat, kolla nedräkningen till konserten varje dag, börja träna igen lite smått, haft små glädjeattackar över Justin coming to Sweden, smakat starbuckskaffet med Vilma, tänkt över konserten typ 23 timmar av varje dygn, njutit av vädret, tänkt ut massa planer till konserten, hatat regnet, spelat massa Justin Bieber-spel, snackat med vänner, fangirlat över konserten, chattat med folk från SB fettkul, fangirlat över att jag har biljetter, ätit världens godaste kycklingsallad från Max, pussat mina Justin-planscher varje dag och fått väldigt nervösa besked angående en sak som skulle kunna krossa hela min värld just nu.  Oh well.

Åh just det, sen har datorn fått slut på minne så jag kan inte ladda in några bilder. Kul va? Yeah I thought so too.

Iphone-appen kanske fungerar och då kommer bloggningen tillbaka för nu är det bara jobbigt att blogga osv.

Puss på er iallafall, HEJDÅ!

JUSTIN BIEBER TICKETS

2012-07-07 @ 22:59:59 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)
(SKULLE PUBLICERATS TIDIGARE IDAG, FÖRLÅT!)

Tänkte berätta om allt igår så får ni veta.

Klockan halv åtta ringde väckarklockan, men eftersom jag inte kunnat somna förrän vid fyra-tiden på natten så råkade jag somna om. Vaknade vid kvart över åtta av ett sms från Vilma tror jag det var, som frågade om jag var vaken. Jag bokstavligen talat hoppade upp ur sängen och sprang och startade datorn. Sen satte jag mig i kön på ticnet vid tjugo över och började klicka på F5.

Kanske vid halv nio så satte dom in mig i en kö som automatiskt uppdaterades och då var det bara att sitta och vänta. Vid fem i nio var jag längst fram i kön så jag var så sjukt glad och taggad. Frida satt vid två datorer hemma hos sig och Vilma med en hos sig, trots att hon inte ens skulle ha en biljett (hon hade redan). Klockan 8:57 blir jag utkastad ur kön och jag får damp. Hoppar in i kön igen och börjar dampringa ticnet som tyvärr har upptaget hela tiden.

Ingen av oss tre får tag på biljetter och jag blir så grymt förbannad, slutar aldrig ringa ticnet. Sen strax efter tio står det på facebook att det kommer en till konsert, men det tror jag först inte på. Sen säger mamma åt mig att gå in på aftonbladet och där står det också att det kommer en till konsert, lyckan sprudlar upp i mig som jag vet inte vad.

Har suttit kvar i kön hela tiden men lyckas aldrig komma in. Inte Frida heller. Sen kvart i elva får jag ett samtal av en jätteglad Vilma som säger att hon fått tag på två biljetter till mig och Frida. JAG KAN JU INTE FÖRKLARA LYCKAN SOM JAG KÄNDE DÅ! Tack så himlahimlahimla mycket Vilma för att du gjorde detta, du hade inte ens behövt! Kommer aldrig kunna tacka dig nog, seriöst taaack! ♥


Här var klockan kanske 8:55, sen krascha det ju vid 8:57 och jag fick börja om...



Alla mina vänner och jag bombade meddelanden till varandra, jag och Frida var helt överlyckliga haha!


BILJETTEEEEEEEEN! Helt otroligt! Och nej, ni ska inte få sno biljetten och försöka sälja runt den. Idiots.


Så sant.


Alla dampsamtal till Ticnet HAHA! Sammanlagt 45 stycken... Där pilen pekar: BÄSTA SAMTALET I HELA MITT LIV ♥


 


JAG HAR BILJETTER

2012-07-06 @ 11:09:36 Justin Bieber ♥ Kommentarer (1)
ASSÅ DET HÄR ÄR HELT SJUKT PEOPLE JAG HAR BILJETTER TILL JUSTIN FUCKING BIEBER DEN 23 APRIL 2013 KLOCKAN 19.00 I GLOBEN JAG OCH MIN KUSIN DRAR DIT ASSÅ JAG DÖR SERIÖST JAG SVIMMAR JAG SMÄLLER AV JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL SERIÖST JAG DÖR, SEDAN 20 ÖVER ÅTTA I MORSE HAR JAG SUTTIT HÄR OCH VÄNTAT PÅ STOLEN JAG HAR INTE REST MIG UPP EN ÄNDA GÅNG OCH SEN KVART I ELVA NÅNGÅNG VAR DET BEKRÄFTAT - JAG SKA FÅ SE HONOM OMFG PLATS B23 OMFGOMFGOMFGOMFG JAG DÖR OKEJ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Parkens zoo 2012

2012-07-05 @ 23:40:10 Händelser & Foton Kommentarer (0)

Mi con mi hermano.



Kisse!




KOLLA BEBISEN AWWWWWWW


Utter yao


Surikater, awwww


AHHHHHHH APA


SÅ SJUKT GULLIG! Jag har väl berättat att apor är mina favoritdjur? Därav alla bilder på aporna...


Jag vet inte vad det är för nåt men gud så söta!


APA


ÖDLA!


Jaguaren gäspa, men man såg han knappt.

En grym dag måste jag säga, det var den första juli alltså i söndags. Vi vann massa priser sen på nöjesfältet, ett svampbob-gosedjur, en angry birds-gosedjur, tre angry birds-godispåsar, en uppblåsbar hammare, två hawaii-halsband och lite mer grejer. Redigt najs.


LOVE MY LIFE

2012-07-05 @ 01:27:14 Händelser & Foton Kommentarer (2)
HEJSVEJS PÅ ER!

Förlåt för att jag inte uppdaterat men jag vill ha upp alla bilder i tid och ordning innan jag börjar blogga på som vanligt + vädret har verkligen varit på topp den senaste tiden och då ligger jag hellre och steker i solen än att sitta här. Men jag är så JÄVLA glad och flum just nu, varit på talangen med Vilma idag och det var så SJUUUUUKT kul! Aldrig haft så kul i hela mitt liv I think.

Men vi hörs sen babes, PUSSAR!

LISTA

2012-07-02 @ 23:55:46 Listor & Sanningar Kommentarer (0)
Orkar inte blogga hehe.

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
- holy simoly, har värsta listan. mörkt hår, mörka ögon, mörka ögonbryn som är lite avskärt längst ut ELLER ögonbrynspiercing, läppiercing, tatueringar, muskler, snygga kläder, keps, snyggt hår, osv. ME GUSTA OMFG kan snacka om killar i flera timmar.

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
- nej, jag är forever alone.

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
- vilmis!

4. Hur lång är du?
- 1,64

5. Vilken är den senaste filmen du sett?
- 40 year old virgin HAAHAHA

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
- ähh, men jag vet inte.....:s

7. Föredrantar du att ringa eller skicka sms?
- skicka sms helt klart.

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- married!


9. När såg du senast din mamma?
- i still see her yao.

10. Icke godkänt i något ämne?
- har jag säkert.

11. Mvg i något?
- ne hehehhe. nästan i engelska though!


12. När vaknade du idag?
- elva, fettskönt.

13. Vilken är din favoritplats?
- Alanya, Antalya, Turkiet, Europa, Världen, Universum. Yao.
14. vilken plats föredrar du minst ?
- din mammas stjärthål.

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- i Justin Biebers famn


16. Hur stor är din säng?
- tiny, typ 3 decimeter bred

17. Favorit årstid?
- sommaren


18. Hur många kuddar har du i sängen?
- en?

19. Var har du bott/bor?
- Örebro

20. Tycker du om kinamat?
- nje, beror på vart

21. Tycker du om kaffe?
- jaa om 80% utav koppen består av grädde, socker och is. mumma.

22. Vad dricker du helst till frukost?
- vatten

23. Kan du spela poker?
- nope


24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- jaa

25. Vill du ha barn?
- aldrig i livet. eller jo, med justin eller alfredo eller luke eller zayn eller niall annars, NEJ.


26. Kan du några andra språk än svenska?
-ja engelska


27. Har du någonsin åkt ambulans?
- nej


28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- havet är vackert men inget slår väl en pool huh?

29. Vad spenderar du helst pengar på?
- justin

30. Är du cool?
- alltid.

31. Kan du rulla med tungan?
- hur menar du nu?

32. Vem är den roligaste människan du känner?
- oliver hahaha fast han gör sjuka grejer man bara måste skratta åt! sen är ju sara en asgrym flumvenn.

33. Vad har du för ringsingnal?
- jag vet inte hur man ändrar uhuhu.

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- nej det tror jag inte, dom har jag gett till myrorna.

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- min kudde som jag ligger på har röda detaljer om det räknas?

36. Kan du byta olja på bilen?
- japp man drar ut den där pinnen och torkar av den och fyller på och stoppar i den. TADAAAA.

37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Justin Bieber: min historia var den senaste som jag läste ut, sen håller jag ju på med en


38. Vem delade du senast säng med?

- min lillebror lol han våga inte sova själv


39. Dansar du i bilen?

- ja, vart ska man annars avlösa sina hyperaktiva anfall? duuuh.

40. När var du i kyrkan senast?
- 13 juni.

41. Hur många hål har du? i öronen?
- tres, y tú?

42. Har du någon tatuering?
- nej, men ska fixa massa sen.


43. Gillar du någon just nu?
- i wish..

44. Senaste landet du besökte?
- Grekland, September 2011.

45. Bästa leksaken från när du var liten?
- ingen aning, antagligen min blonda bratz eller nåt sånt.

46. Har du pojkvän/flickvän?
- vad ser det ut som?



47. Favorit affär?
- Rut m.fl, bikbok, hollister och footlocker. underbara butiker.

48. Vad ska du göra imorgon?
- ingenting, bara chilla och ha det bra.

49. Har du några syskon?
- japp, två bröder.

50. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- obegränsat, duuh.

Målvikt pro

2012-07-01 @ 12:23:00 Viktnedgång Kommentarer (1)
Hey, idag tänkte jag ge ett apptips till iphone! En hälsoapp, ofcourse, och den heter Målvikt pro. Egentligen kostar den pengar men jag hittade den en dag på en sån här app där man får notifications ifall en app som kostar pengar slutar kostar pengar under ett kort tillfälle och bam jag slog till och jag ångrar mig inte en sekund, men iallafall, så jag vet inte ifall den kostar pengar eller inte. Men den kanske är gratis. Najs.

Det är iallafall en app som man håller koll på typ allting i. I den ger dom mycket tips om att gå, gå 5000-10000 steg om dagen osv. Sen sätter du upp en plan och dom säger hur många kalorier du ska äta om dagen, hur många i alla måltider (men det fungerar inte överhuvud taget så det struntar jag faktiskt i) och sådant där. Jag älska den. Den visar hur många dagar du har kvar tills du ska nå ditt mål, hur många kilo du har kvar tills du nått ditt mål och massa andra fantastiska funktioner. Det är en sån här app som man kollar några gånger om dagen bara för att få en liten reality check. Rekommenderas verkligen STORT, och här kommer lite bilder från den.


Såhär ser den ut. Lol.


Såhär ser själva framsidan ut, alltså när du klickat upp appen kommer du hit. Som ni ser visar den hur många kilo du har kvar att gå ner, hur många dagar det är kvar, hur många steg du bör ha gått hittills och vad du ska äta/dricka just nu.


Om du klickar på mattipset kommer du hit. Jag la in i min riktiga kaloriräknare hur många kalorier jag ska äta per dag som står där uppe, men som sagt håller jag mig verkligen inte till hur många kalorier man ska äta per måltid. Om jag följer dom så äter jag 1151 på vardagarna (det står att jag ska äta 1533) och man måste äta MINST 1200 kalorier per dag för att inte vara undernärd, och sen blir det 2147 på helgerna vilket är chockerande mycket måste jag säga. Så dom håller inte alls till vad dom säger osv, lyssna inte på dom i detta läge!


Om ni klickar på hur mångaa steg ni bör ha gått, på framsidan alltså, så kommer detta upp. Det visar hur mycket steg du ska gå varje dag, hur många kalorier du ska bränna på träningen och på vilka dagar. Nice. Fast jag lyssnar inte till det här ett dugg, hehe.


Trycker ni på vikt längst ner i den här lilla baren så kommer ni hit. Här ändrar man vikten om man gått upp/ned osv. Asså nu tog jag dom här bilderna den 18:onde juni men haha. Aja, sen anger man längden osv. Ni ser även er progress längst ner. Det andra i lilla baren är nonsense ifall man är under 18 känner jag.


Klickar ni på pilen längst upp i högra hörnet kommer ni till detta läge. Inställningar, anteckningar och sådant där.


That was all I had to say about this app, är ni intresserade utav fler sådana här tips på mina favoritappar? Let me know. PUSS!

Tjenamors!

2012-07-01 @ 00:03:08 Vardag Kommentarer (0)
Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela dagen men mormor var här och egentligen skulle hon bara varit här någon timma men det blev nästan hela dagen så, haha. Ville inte vara otrevlig och sätta mig vid datorn så jag umgicks med henne istället, inte mer än rätt egentligen.

Duschade för någon timma sedan och ligger nu här. Tittar runt på olika hemsidor och bloggar. Not very interesting. Imorgon ska jag till Marieberg med Vilma, woopwoop! Drar vid halv tolv och blir borta ett bra tag tror jag. Liksom bussen från bondeland går halv tolv men bussen till Adolfsberg går inte förrän tjugo över tolv, lol segt. Men det överlever vi!

Har inget mer att säga så vi hörs väl, KISSES!


RSS 2.0