10 sanningar om mig

2012-05-31 @ 12:50:00 Listor & Sanningar Kommentarer (1)
♥ Jag älskar dans.

♥ Alla dömer mig.

♥ Jag vill börja boxas, har tänkt på det sjukt mycket.

♥ Gillar glass mer än godis, lätt.

♥ Har på senaste tiden haft lätt att gråta för allt.

♥ Min största önskan just nu är att få en perfekt kropp så jag kan använda magtröjor.

♥ Jag är inte precis som alla andra.

♥ Vissa personer tror jag bryr mig skitmycket om de "populäras" åsikter om mig. I'm so sorry but I really don't.

♥ Mitt favoritmärke of all times är Ed hardy.  

♥ Jag tänker alldeles alldeles alldeles för mycket.

geurden

2012-05-30 @ 22:40:44 Vardag Kommentarer (0)
Hallå på er alla!

Efter det där inlägget bestämde vi att jag skulle äta där iallafall och så blev det. Efter att vi ätit drog vi in på hennes rum och gjorde oss iordning lite smått för att sedan dra till Gården! Blev lite småjobbigt i början och under tiden, hade typ inget att göra osv. Men i slutet blev det ändå ganska så bra!

Imorgon så har jag läxförhör direkt på morgonen och jag har inte pluggat men det är i engelska så förhoppningsvis går det bra ändå. Har nåt skit på fredag också som jag glömt och sen skulle jag lämnat in idrottsläxan förra fredagen men den tappade jag bort och jag skulle lämnat ledighetsansökan för typ en månad sen men jag glömde att lämna in den idag. Orkar inte med skolan just nu. Hehe. Har vaknat varje morgon och bara velat sova om igen och skolka. Men mina föräldrar är djävular.

Ska iallafall sova nu och kanske gråta en skvätt. Life is unfair.


vilmiepilmie!

2012-05-30 @ 17:19:11 Vardag Kommentarer (0)
HEJ PÅ ER!
Sitter just nu i Vilmas kök och chillar, hehe. Hon lagar mat medan jag sitter här.. Känner mig ganska så taskig men ja... Haha ska alldeles strax hjälpa till! Fast hon låter mig knappt. Tänkte äta här men nu säger mamma att pappa ska köpa take away och då blir jag alldeles galen... HAHA. Fan vad tjock jag är! Men det kanska blir så att jag äter här ändå. We'll see!
Vi tänkte åka in till Gården ikväll, fast bara ifall Jessica följer med, så det får vi se hur det blir också. Yeeeah.
Men nu måste jag verkligen hjälpa till för jag har suttit här i typ tio minuter.
PUSS!

Den här lilla kotten har massa bilder på mig från mina gamla bloggar hahaha! 


NU börjar jag

2012-05-29 @ 23:03:03 Vardag Kommentarer (0)
Hej på errr!

Tänkte börja blogga här nu. Som jag gjorde på mina förra bloggar. Brukar skriva ett på morgonen, tidsinställa en runt lunch, skriva en direkt när jag kommer hem(ifall jag inte är med någon osv) och 1-2 under kvällen. Beror på om jag har lust eller ej.

Ska iallafall försöka få er roade. Eller hur man säger. MEN IALLAFALL! Slänger upp lite om min dag.

Idag var jag i skolan det var jätteroligt. Haha okej nej det var det inte men, en vanlig skoldag. Hade vanliga lektioner och jag, Gun och Izabelle höll i idrottslektionen det var faktiskt ganska roligt! Vi körde fotboll, min nya favorit. Sen så hade en kille i min klass tagit massa egobilder med Guns mobil så vi slängde upp lite random bilder på honom på fb osv hahaha. Chill dag.

Imorgon väntar en onsdag UTAN GITARR. Äntligen är den slut! Instrument är inte riktigt min cup of tea har jag nu märkt. Men efter skolan ska jag vara med Vilma, yay! Men nu lägger jag upp lite bilder från helgen så hörs vi förmodligen på morgonen.

Puss!







Bild 1: Vi öppnade poolen, WOOPWOOP! / Bild 2: Hade världens krull när jag vakna. Såg ut som beach-hår alá Miley Cyrus tyckte jag.. Ehehe. / Bild 3: Gick ut och solade med min morotsolja, yeah buddy! Go against the flow with carrot instead of coconut. / Bild 4: Gav blommor till mamma på mors dag. Kände mig som världens hemskaste dotter men nästa år ska jag fixa en sketabra present istället. / Bild 5: Åt donken hemma hos farmor, yuuum. / Bild 6: Egobild.. Men liiite brunare ser jag väl ut ändå? Hehe.

Designen färdig!

2012-05-26 @ 23:52:45 Design Kommentarer (0)
Äntligen är designen klar, har jobbat med den ett tag nu!

Den är verkligen inte fin, detaljerad och svårgjord men det är en simpel tillfällig. Speciellt headern, usch vad ful och äcklig den blev. Man ser linjen mellan mig och Justin och jag fick inte plats med One Direction och blä på hela den bara. Jag ser ut som ett troll också.

Kommer börja uppdatera här ganska ofta nu, men inte under dagtid eftersom blogg-se appen är helt dum i huvudet. Hehe.

Puss på er!


Headern i litet format

Blogg.se-appen funkar inte

2012-05-21 @ 07:26:07 Vardag Kommentarer (2)
Så uppdateringen kommer suga idag. Försöker få upp designen ikväll efter dansen men kan inte lova något eftersom jag kommer hem halv åtta och måste käka, äta och titta på Morgan & Ola-Conny hehe. Typical monday.

Men vi hörs senare idag, appen kanske börjar funka later on.

PUSS!


Äckelvärme

2012-05-20 @ 15:07:00 Vardag Kommentarer (0)
Tjo!
Sitter i bilen just nu med en cola light och mars, oh yeah. Har varit och shoppat lite med mami och storebror. Det var chill. Så nu är avslutningskläderna klara, check!
Värmen är outhärdlig här i Örebro idag så tänkte sola lite när jag kommit hem, chillbill.
Nu måste jag käka upp chokladen, PUSS!


EXAKT ETT ÅR SEDAN

2012-05-19 @ 12:33:00 Övrigt Kommentarer (0)
För PRECIS ett år sedan gjorde jag min näspiercing i Turkiet. Alltså var det näst sista dagen i mitt favoritland.. Fan vad ledsen jag blir bara jag tänker på det. Vill dit soooooo badly. Det var en utav dom bästa veckorna i mitt liv. Det här är första året på tre år som vi inte åker dit. Åh gud vad ledsen jag blir.

Aja, för exakt ett år sedan fick jag utstå en hemsk smärta. Har aldrig känt något liknande och det var i NÄSAN. Jag har väldigt hög smärttröskel så därför var det så konstigt, när jag gjorde naveln så kändes det ju inte nånting.

MEN HAPPY BIRTHDAY PIERCING


Yeah buddy.

Välkommen till min nya blogg!

2012-05-18 @ 12:51:22 Vardag Kommentarer (0)
Hej alla läsare!

Jag vet att jag har inlägg sedan 1 maj fram tills 20 maj men jag gjorde bloggen den 18:onde fast tyckte att det var snyggare om jag började 1 maj liksom. Det var tanken men kom inte på något bra namn fast sen kom jag på ett och ja.. Here I am! Haha.

Men jag heter Mathilda och jag är en directioner och belieber! Är galen i både Justin Bieber och pojkbandet One direction. Har stora drömmar om att flytta till Los Angeles när jag tagit studenten och leta upp Justin Bieber för att sedan gifta mig med honom! ...eller bli dansare och rappare.

Jag är iallafall bosatt i den tråkiga men härliga staden Örebro med mina föräldrar, mina bröder och min hund. Går på Lillåns skola som ligger en liten bit utanför Örebro centrum.

Har inte så mycket mer att säga, ni vet väl det mesta om mig nu. Ni kommer lära känna mig bättre under tiden jag bloggar också.

HA DET SÅ BRA!


Me

Hos vilmis!

2012-05-17 @ 18:46:00 Vardag Kommentarer (0)
Hej, sitter här i Vilmas soffa och chillar! Vi har nyss tittat på skräckfilm men snart ska jag dra hem. Vi får se vad kvällen har och erbjuda!
Chaoooo! :)

Myyyyys!


Dagen

2012-05-15 @ 23:51:00 Vardag Kommentarer (0)
Tjo!

Har inte berättat om min dag i ett inlägg på ett tag nu.

Började dagen med att ta spruta, var asnervös innan men så fort vi gick igenom korridoren till sjuksköterskan blev jag lugn. Vi alla gick in dit och satte oss i väntrummet och hon sa åt någon att börja, jag bara ställde mig upp och gick in dit heeeelt själv. *stoltchey*. Nästa spruta kommer jag få ta på skolavslutningen, fml.

Sen var idrotten sjuuuukt rolig! Vi körde fotboll med killarna och jag och Izabelle skrek åt dom att passa oss, sprang runt som galningar och hade allmänt kul. Trodde seriöst inte att fotboll kunde vara såhär jäkla kul! Första lektionen på typ tre år som faktiskt varit rolig.

Men nu ska jag sova för om jag ska orka plugga någon SO på morgonen måset jag skynda mig. JAG HAR INTE ENS ÖPPNAT BOKEN. Fast jag kan ganska mycket av det men det är väl 1/3 jag inte kan.. DAMN IT.

MEN NU SKA JAG GÅ HEJDÅ PUSS.



Beliebers run the world

2012-05-15 @ 21:55:00 Vardag Kommentarer (0)
Tjo på er!

Borde egentligen ha pluggat rumpan av mig och spelat gitarr idag men har istället snackat med massa trevliga tjejor från Swedish beliebers-gruppen. Åh vad glad man kan bli av lite främlingar. Love it.

Ska iallafall gå och spela lite freaking gitarr nu som jag verkligen inte vill, ÅHHHHHHHH HATAR GITARR.

Okej har seriöst största damprycket nu så kan inte ens fatta att jag sitter här och bloggar.

PUSSHEJ HA ETT FINT DAG.


Freaking delicious

2012-05-15 @ 17:14:00 Vardag Kommentarer (0)
Ni borde smaka! / M


Damn it

2012-05-15 @ 00:06:00 Vardag Kommentarer (0)
Tja på errr!

Just nu i denna sekund går inte livet så bra. Har inte pluggat någon SO idag, förutom en timma i skolan, har inte spelat någon gitarr på hela veckan och jag har en jävligt irriterande hosta. Jappjappjapp. Måste vara 100% frisk tills på onsdag iallafall för då är det gitarr som gäller, näst sista gången. Gitarr är sjukt kul, men det ska bli en sjukt stor befrielse när jag inte måste gå runt och bära på bördan att jag måste träna, Pjuh. Räcker med att vi har massvis med läxor och prov liksom.

Men nu ska jag gå och lägga mig för nu har klockan passerat tolv.

Puss! / M


Damp

2012-05-14 @ 10:40:00 Vardag Kommentarer (0)
Just nu sitter jag i en buss med Sara och Emma och jag är jävligt irriterad på att dom tvingade med mig i den, ÅHHH. Vi kommer inte hinna tillbaka innan nästa lektion börjar så vi kommer missa maten så vi blir svinhungriga.... SMARTA CHEYOR DET DÄRA


Second navelpiercing

2012-05-13 @ 16:51:00 Shopping Kommentarer (0)
Hello!

Idag kom pappa hem från Malta och jag fick en asball piercing av honom - den är svart med mörkblåa stenar! Älskar den verkligen.

Imorgon är det ingen dans så möter upp mamma och lillebror på stan, kanske får med mig något kul hem?

Ska iaf dra nu och handla med mamma för vi ska käka grillat ikväll, mums!

Puss på er.


Löv it!

Justin Drew Bieber

2012-05-12 @ 15:18:00 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)
Jag kommer aldrig i hela mitt liv få in i huvudet att den artonårig kille skrivit den här låten till sin mamma.. Det bevisar ju bara ännu en gång att han seriöst är världens omtänksammaste människa.



Den finaste låt jag någonsin hört tror jag. Han är helt freaking unbelievable underbar.

110512

2012-05-11 @ 18:16:00 Vardag Kommentarer (0)

090512

2012-05-09 @ 20:32:00 Vardag Kommentarer (0)
Hej på er!

Halsen var en mess imorse när jag vakna men det blev bättre och bättre, sen lite sämre, sen lite bättre, osv. Imorse kunde jag seriöst knappt prata när jag gick upp haha.

Men mitt hår var en diasaster imorse så 80% av morgonen gick åt att platta ner krullet som hade blivit helt otroligt snurrigt. Sen direkt på morgonen hade vi ASROLIG idrott ute i spöregn så håret blev en mess. TUR att jag tog med mig plattången asså. Men på idrotten var vi ute i skogen och skulle leka vinken och jag och Sara sprang iväg med ett jävla paraply hela tiden som inte ens hjälpte HAHAHAHAHA. Avlider.

Sen på svenskan och engelskan hade vi vikarie så vi lekte med gosedjur HAHA! Men alla killar tog mina gosedjur hela tiden och sen sa jag "jag vill ha skalman!" och då tog Rasmus han och började skjuta han som en boll och sen kastade alla runt honom.. WÄÄÄ. Men till sist fick jag honom hihi.

FRÅGA MIG INTE VAD VI GÖR PÅ LEKTIONERNA EGENTLIGEN. 7B you know.

Men vi hörs sen, PUSS!








Bild 1: Mitt krullhår imorse.. / Bild 2: Innan idrotten satt igång, när vi väntade på våran lärare, gömde vi oss i nåt trähus. Haha! / Bild 3: Sara plattar håret / Bild 4: HAHAHAHA VI DROG IN PINGVINENS NÄBB / Bild 5: Pingvinmamman och pingvinbarnet, aww ♥ / Bild 6: Skalmaaaaan / Bild 7: Just nu; pluggar medan jag knarkar halstabletter oh yes.

080512

2012-05-08 @ 19:02:00 Vardag Kommentarer (0)
Tjaa!

Dagen idag har väl varit ganska bra, förutom att jag börjar få ont i halsen I think. Skoldagen flöt på, vi kollade i teleskop på NOn så det var chill. Men ganska äckligt också, haha.

Knarkar halstabletter för tillfället men finns bara två kvar så måste spara tills imorn.. Gah.




Bild 1: Emma checkar teleskopet / Bild 2: Jag... Vad gör jag egentligen? / Bild 3: Euuuw! En getingtagg.

Sminkad vs Osminkad?

2012-05-07 @ 10:49:00 Övrigt Kommentarer (0)

DÖÖÖR

2012-05-06 @ 22:02:00 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)
KLICKA HÄR AHAHAHAHAHAHAHAHA




060512

2012-05-06 @ 16:24:00 Vardag Kommentarer (0)
Tja!

Idag har jag varit på stan med mamma, riktigt trevlans! Kollade fel på busstiderna så vi missade bussen och fick gå av i bondeland bland massa hästar istället.. Åh fail. Sen fick pappa komma och hämta oss. Smartchey dehära.

Fick med mig ett asfint skal och en piercing hem. Nöjd.com. Asglad över allt. Sitter just nu i solen och kollar på pappa när han jobbar på nya altanen, hehe. Fast det är ganska kyligt så jag går nog snart in.

Men ha det så bra, puss!





Bild 1: Jag som drunknar i mina solbrillor.. Hehe. / Bild 2: HK-skalet! Sjukt gulligt. / Bild 3: Min nya piercing! Söt eller hur? / Bild 3: Jag provar nya skalet i spegeln ehehe.

050512

2012-05-06 @ 00:08:00 Vardag Kommentarer (0)
TJOO!

Dagen idag har varit super, speciellt kvällen! Hela dagen städade jag och mamma köpte med tuggummin till mig, TVÅ PAKET MED MINA FAVORITSMAKER! Asså min mamma känner mig för väl. Sen på kvällen hade vi kalas för min lillebror och då kom världens bästa kusin hit.

Vi låg i soffan typ hela kvällen och bara pratade. Jag älskar det. Vi kan prata i flera timmar och aldrig tröttna. Fast vi tog en promenix med vovven efter maten också, bara för att bränna lite korv. HAHA VI ÅT KORV! Den där lilla ungen äter ju inget annat.

Men nu tänkte jag crasha i sängen, är HELT SLUT. Alla gäster var här ovanligt länge och flummade. Haha, älskar min släkt.

Puss på er!




Bild 1: Mina tuggummin hehe / Bild 2: Min bäddade säng. Hur kan man seriöst vilja hoppa ner där och sova när den är så fin? / Bild 3: Jag är lite sleepy med Pluto. Min räddare i nöden hehe.

040512

2012-05-04 @ 16:39:00 Vardag Kommentarer (0)
Tja på er!

Dagen idag var väl rolig I guess. FREDAG! Me gustaaaa. Nu väntar helg som är efterlängtad om man säger så, även om vi inte varit i skolan speciellt länge denna vecka.

Men nu orkar jag inte skriva mer, PUSS!



Bild 1: Jag todaay. Eller this morning. Var några minuter kvar innan jag skulle gå till bussen så tog lite pics hehe. ÄLSKAR min ögonfärg på den bilden, de ser ju helt gröna ut! / Bild 2: Jag, Emma och Kamilla var skiiithemliga (host) på lektionen idag och smusslade ett tuggummi mellan varandra som gjorde tungan BLÅ. Hehehe asballt.

030512

2012-05-03 @ 19:26:00 Vardag Kommentarer (0)
Tjenare!

Dagen idag har väl varit rolig. Skoldagen var ganska rolig, även fast killarna mobbade mig hela tiden! Har blivit generad tusen gånger dom senaste dygnen känns det som haha!

Efter skolan så hade jag utvecklingssamtal. Gick väl ganska bra, det ända vi gjorde var att skriva att jag klarat alla mål och mina nya mål. Inget speciellt alls.

Sen åkte jag och mamma och handla, vi ska grilla ikväll! Härligt. Har också smakat cheeseburgare-chipsen, ganska goda! Men hur snevridet är det inte att göra chips med smak utav CHEESEBURGARE? Haha.

Nu ska jag fortsätta med min berättelse i word i någon timma innan jag ska sätta mig med plugg, matteprov och spanskläxa tills imorgon. Awesome.

PUSS PÅ ER!



Bild 1: Grillad majs och grillad halloumi, tastes like summer / Bild 2: Cheeseburgarchipsen

020512

2012-05-02 @ 20:13:00 Vardag Kommentarer (0)
Hejsvejs!

Idag har jag varit i skolan som sagt, den började idag igen. Ugh. Hate it. Men idrotten var faktiskt rolig för första gången i världshistorien. Hehe. Fast på rasterna var det sooool och asskönt väder så vi chilla och sola.

Sen efter skolan var det gitarr, det var kul! As usual.

Men nu är det äckligt varmt härhemma och jag svettas som en gris så nu går jag.

Chao.





Bild 1: Sara på rasten. / Bild 2: 13:37 / Bild 3: Mina bruderz på rasten / Bild 4: Emma och jag typ en minut efter att lektionen börjat (badass, we know)

Valborg & Vilmis

2012-05-01 @ 20:43:00 Vardag Kommentarer (0)
Hej på er fina läsare!

Igår var det ju valborg och den spenderades med Vilma! Vi var hela dagen och gjorde lunch hos henne som tog aslång tid haha, chillade, åkte och kollade på brasan och sen var vi uppe huuur länge som helst och var inne på datorn. Hon sov över hos mig och sen vaknade vi och idag har vi varit hemma hos mig och suttit framför datorn seriöst hela dagen, haha! Men en liten stund gick vi ut och tog modellbilder, innan hon åkte hem.

Vi hade iallafall jättekul, tycker jag! Men nu ska jag ge mig iväg, seeya!




Bild 1: jag och Vilmis! / Bild 2: jag på morgonen idag hehe /  Bild 3: fyrverkerierna igårkväll

RSS 2.0