that's the way we like to rock

2012-09-30 @ 19:07:36 Vardag Kommentarer (0)
Tjaaaaaaaa
 
Blev ingenting idag tyvärr.. Hittade inte i rätt färg asså åhhhhh så irriterande - det jag snackar om får ni reda på lite senare! Moahahaha. När jag köpt det.
 
Var en toppendag med mami ändå, vi snackade massor och titta runt och fick hjälp utav en väldigt trevlig dam på Ur&penn, fan vad bra humör man blir på när personalen är bra! Gick också till Elgiganten och kolla på min älskling idag igen, asså åhhhhhh... Vill ha Nikon D5100 helt sjuuuuuukt gärna. WÄÄÄH.
 
Aja har väl inte så mycket mer att säga bebos. PUSS!
 
oh btw sitter och äter glass

i know you've been hurt, by someone else

2012-09-30 @ 12:35:07 Vardag Kommentarer (0)
TJA BRÖDERZZZZZ
 
Gårkvällen var riktigt najs, Frida var här ända tills halv två och vi bara snacka, kolla på film och lite sånt där. Men vi vågade inte kolla på skräckfilmen så vi skulle se på LOL men tror ni inte att först lagga hårddisken, sen min mini pc, sen pappas laptop så det sluta med att vi bara satte på en gammal DVD jag hade. Haha! Men det gick bra det med.
 
Kanske dyker upp bilder därifrån senare idag, tog typ bara på snacksen och filmen men ändå. Lol! Idag ska jag till Marieberg med mami så har nyss duschat och håller på och fixar mig nu. Tänkte sminka mig och sådär tills håret hinner torka lite mer sen får jag se vad jag gör med det. Antagligen fläta eller naturliga lockar, orkar inte ställa mig och platta håret när det är blött.
 
Vi får höras senare, kommer nog göra ett bra inköp idag iallafall!
 
PUSS PÅ ER
 
bjuder på den, osminkad osv.

hide and seek

2012-09-29 @ 19:24:44 Vardag Kommentarer (0)
Hej bröder!
 
Sitter just nu och väntar på Frida som ska komma hit, vi ska checka Hide and seek! En helt okej skräckfilm, jag som hatar skräckfilm tål bara sådana här "milda" haha... Hon ville se nån med en haj men nonono sånt kan inte jag ta, hahaha fegiiiis! Vilma kanske skulle komma men verkar inte som det tyvärr, bajsssss. Men blir nog bra ändå ska vi se!
 
Är jätteäcklig och ful idag men orka bara inte duscha. Så det fick bli som det blev. Frida kommer säkert vara skitsnygg så kommer jag ba kjdngsdgsn. FML. Haha!
 
Hörs senare bebos, PUSS!
 
FUCK JAG VET INTE OM JAG VÅGAR SE DEN FÖRRESTEN AHAHAHA

everybody acting like they know you

2012-09-29 @ 11:28:18 Vardag Kommentarer (0)
Gådmårgån.
 
Gick och la mig jättetidigt igår för hade så grymt tråkig kväll. Helt sjukt. Så jag vakna ganska tidigt också, tjugo i åtta. Naiz.
 
Ska snart börja höra av mig till folk och fråga ifall dom har lust att komma ikväll men vet inte vilka som vill, HÖR AV ER IFALL NI KAN/VILL KOMMA IKVÄLL TACK GOTTFOLK!
 
Aaaaaaaahh. Har inget mer att säga. Tror det dyker upp ett klädinlägg senare idag, inte säker dock.
 
PUSSHEJ
 

you try to take my breath away, fill the words that i don't say

2012-09-28 @ 19:30:00 Vardag Kommentarer (0)
HEJHOPP!
 
Skoldagen idag var ganska rolig, flum osv. Hade SO-prov och med tanke på att jag inte pluggat ett piss gick det faktiskt ganska bra. Det gäller att lyssna på lektionerna barn! Vill åka in till Gården men har ingen att åka med så det blir inget today, tyvärr. Kanske blir rolig kväll imorgon ifall jag får tag på några goa människor men det ser vi ju då!
 
Har inte så mycket mer att säga, men vi hörs väl bebos.
 
PUSS!
 
my hero

going deep for once

2012-09-27 @ 10:10:00 Händelser & Foton Kommentarer (0)
 

if i lost you, i would lose my whole world. please stay with me, 'cause i desperately need you.  ©
 
 

i'm a star, sheriff badge

2012-09-26 @ 18:04:09 Vardag Kommentarer (0)
TJA BRÖDERRRR
 
Förlåt för att jag inte skrev något igår men jag var med Sara så jag orka inte haha. Idag däremot var väl skolan helt OK två lektioner sen åka för att kolla på disikerade djur men jag höll på att dö så jag, Sara, Nathalie och Izabelle satt i en hög och typ höll för ögonen. Folk gick fram och pillade på det och sen tog hon som disikerade fram en liten gullig kulting och då var det nog för oss så vi stack ut och kolla på lamor istället.
 
Sen så missade vi bussen med typ fem minuter så jag och Sara tog vårt pick och pack och promenerade hem. 3.68 kilometer, HELL YEAH. Från Kvinnerstaskolan till Ölmbrotorp för er som känner oss höhö! Men vi klaga ingenting vi bara gick där med våra positive attitudes sen kommer man hem och ser att killarna sagt till lärarna att vi skolkade fast vi hade håltimma.. Så jävla typiskt dom! Så nu ska vi tydligen få kvarsittning utan anledning, men vi ska gå och prata med dom imorgon. Annars får våra föräldrar ringa dom för det är fan inte rättvist om alla med skolarbete fick gå hem utom vi. Då borde alla med skolarbete få kvarsittning.
 
Jaja hittills idag har jag bakat en skitfail kladdkaka som jag blev fettillamående av haha och sen ba chillat. Mamma kommer snart hem från stan och då blir det väl att äta och sen tänkte jag ta tag i lite plugg. Har nämligen SO-prov på fredag men har inte pluggat så jättemycket så ah.. Blir till att repetera idag då. Är ändå ganska säker på det så är inte speciellt nervös.
 
Vi hörs senare löverz, PUSS!
 
lånad bild från Izabelles blogg, fyfan asså

HAHAHAHA

2012-09-25 @ 10:20:00 Videos Kommentarer (0)
JÄVLA PSYKFALL AHAHAHAHAHAHAV

hurt1g4ch3y0r

2012-09-24 @ 16:25:00 Vardag Kommentarer (0)
HEJHOPP!
 
Kom hem från skolan för typ en och en halv timma sen, SKÖNT! Fick typ stressa sönder på idrotten och vi kom sent och.. Kaos. Vi powerwalkade iallafall i 40 minuter så brände lite kalorier, härligt! Ska på träning sedan också, klockan sex går bussen, halv sju går bussen till Markbacken och tio i sju börjar träningen. Hoppas jag. Ska in och kolla nu så jag inte råka säga fel till tjejerna i min klass som också dansar!
 
Just nu tänkte jag sitta här i någon timma till sen blir det väl att göra sig iordning och packa väskan. Ugh. Är så sjukt kallt ute nu också! Hemskt ju.
 
Vi hörs senare bröder, puss!
 
gullig chey

H&M

2012-09-24 @ 11:48:00 Tips Kommentarer (0)
Okej dom här skorna måste jag ha. Asså for real. Det bara lyser swag om dom och jag ska ha mina svart/rosa höstskor till dansen hade jag tänkt, så dom här vill jag verkligen ha! Eller så tar jag dom här till dansen, even better.. Fast dom är för snygga för det, dom här ska man ha till vardags! 199:- från H&M, vääärt!

x-factor

2012-09-23 @ 21:54:21 Övrigt Kommentarer (0)
Kollade på X-factor hela programmet idag, har bara kollat korta snuttar förut. Tyckte det var riktigt bra - OCH DEN DÄR HIPHOPKILLGRUPPEN!!!!!!!! Oh my f*ccccccking god. Kan inte förklara, killen med blå mössa och glasögon... OMFGGGGGGGGGGGGG min drömkille. Just saying.
 
Lollll också att några tjejer sjöng Cockiness just när jag börjat lyssna på den! HAHA så sjukt typiskt! Men dom var helt OK dom med, inget speciellt though men den där mörkhyade jurymedlemmen ince eller nåt, han verkade gilla dom! HAHA! Älskar han, han är min favoritjurymedlem.
 
fin bild osv....

i love it when your hair's still wet 'cause you just took a shower

2012-09-23 @ 16:17:13 Vardag Kommentarer (0)
Tjålahåppåer
 
Vi åkte till Marieberg förut och åkte runt på fem olika ställen för att köpa ett spel och vi hitta det på sista stället. Ugh. Inte till mig då utan till min lillebror. OCH OMFG VET NI VAD JAG HITTA? VET NI VAD JAG FREAKING HITTA? DET SKA KOMMA UT ETT COD BLACK OPS 2 ASSÅ JAG DÖR JAG MÅSTE MMSA VILMA BILDEN ASSÅ JAG DOG PÅ RIKTIGT JAG BA OMFFFFFFFFFFFG SÅ DET HAR ALLTSÅ INTE KOMMIT UT SÅ DET ÄR N Y T T . Ska önska mig det i liv för det spelet är freaking LEGENDARY.
 
Aja okej sen kolla vi på kameror också vill ha Nikon D5100 bra pris osv men vet inte vad pappa tycker. Tror tyvärr jag kommer få en Canon vilket jag INTE vill.. Men jag får väl nöja mig med det jag får. Hellre en Canon systemkamera än ingen systemkamera alls..
 
Ja har inte så mycket mer att säga. PEACE.
 
drömkille på hög nivå

tja

2012-09-23 @ 08:39:16 Vardag Kommentarer (0)
Hejhopp!
 
Vaknade för någon timma sedan och är så jäkla lycklig för det verkar som att medicinen hjälper! WOHO! Symptomen ska vara borta helt ikväll så det ska bli riktigt nice ajkdnakjdgna. HAPPY!
 
Ingen är vaken så tänkte spela lite sims medeltiden, det var allt längesen man satt uppe såhär tidigt och gjorde det. Senast jag gjorde det var kanske 2010.. Är ju den som vaknar sist av alla nu för tiden, hehe...
 
Men vi hörs senare mina vackra läsare, PUSS!
 
har uppdaterat min inspirationsmapp på den här datorn nu, woopwoop!

we♥it

2012-09-22 @ 22:39:00 Tips Kommentarer (0)
Checka ut min we♥it ifall ni vill! Är inte inne så ofta längre men brukar hjärta min inspiration, mest klädinspiration, och också mycket Justin, One direction och Drake. Följ den ifall ni gillar't och ba chilla. HAHA. Klicka här ifall ni vill checka!

it must be hard to be that fine when all these motherfuckers wanna waste your time

2012-09-22 @ 19:17:56 Vardag Kommentarer (0)
Tja bröder.
 
Vad händer då? Själv skulle jag åkt in till stan men blev bullbak och långt besök hos mormor istället. Mycket trevligt! Spelade sims medeltiden förut också, SÅ SJUKT KUL! Älskar det, och det är lite roligare än vanliga sims för då gör man ju uppdrag och sånt. Skitirriterande att alla "hjältar" som dom kallas måste ha en negativ egenskap though för jag tar alltid hunger och dom äter fan var fjärde timme. SKITjobbigt då dom inte bara kan ta ett äpple eller nåt..
 
HAHA FÖRLÅT FÖR BABBLET! Hitta värsta inspirationsbilden förut så jag ärligt talat dog. Den förklarar min drömstil på alla fcking sätt och vis. Har bestämt mig vad jag ska ha för stil nu och i fortsättningen ska jag bara köpa sådana kläder. WOOP. Vill också börja shoppa lite oftare för är asjobbigt att bara ha gamla kläder man haft tusen gånger i skolan redan...
 
Men vi får höras senare bejbys.
 
PUSS!
 
tja bro

what makes you so beautiful is you don't know how beautiful you are, to me

2012-09-22 @ 12:24:00 Drake ♥ Kommentarer (0)
Tumblr_mago20x0z81qmsqe4o1_500_large
Tumblr_maqjy5z7by1qdzne7o1_500_large
168356_1817466246634_1539465878_31917018_1342448_n_large
Tumblr_m4b10jgmxd1r6hr20o1_400_large
296470_528822987144670_1540633770_n_large
578419_507905652571287_1856416648_n_large
376392_348251675266421_2097392850_n_large
Tumblr_malsn0rnqh1rahaqjo1_500_large
Tumblr_ma04muriqy1qcholvo1_500_large
Proxy_large
578528_497099376982031_2022867187_n_large
Tumblr_lor2mn9p5s1qlfqowo1_500_large
0bc39814002311e2a3d822000a1e952c_7_large_large
One-direction-vma-2012_large
Tumblr_lyp7sw4zzo1qdur9ro1_500_large
 
 

goder afton

2012-09-22 @ 08:51:25 Vardag Kommentarer (0)
min morgon i ett nötskal

my only wish is i die real

2012-09-21 @ 21:40:51 Vardag Kommentarer (0)
Tjolahopptjolahej.
 
Fick pencillin som jag ska äta i tre dagar nu sen går shiten över. Men börjar faktiskt redan märka av att det försvinner, tror det var utan medicinen though. Men det är ju bra iaf!
 
Imorgon ska jag till stan med mamma och brollan sen på söndag tror jag det bärs av mot Skövde där min storebror går militärutbildning. Vi ska fira hans födelsedag och det ska bli riktigt kul måste jag säga!
 
Tänkte lämna datorn nu för resten utav kvällen, suttit här ett bra tag nu.
 
Puss på er!
 
tja

dskjgnsgdskj

2012-09-21 @ 12:19:30 One direction ♥ Kommentarer (0)

vårdcentralen

2012-09-21 @ 12:15:17 Vardag Kommentarer (0)
Hejhoppgummisnopp!
 
Snart ska jag ge mig iväg mot vårdcentralen och jag är skitnervös och rädd och jag vill inte detta för fem öre men om det är det som behövs för att man ska må bra så gör jag väl det då.
 
Var med Vilma igår men inte så länge för hon hade träning och idag händer väl inte så mycket förutom vårdcentralen och att jag antagligen måste åka och hämta ut medicin. KUL.
 
Vi hörs senare iallafall, puss på er!
 
ni måste se lwwy den är helt sjukt bra sgmnskgns. gammal bild though haha.

men vafan..

2012-09-19 @ 21:32:23 Vardag Kommentarer (0)
blir bara långa inlägg nu för tiden...
 
Fredag
Drog till gården med Vilma och mötte upp Izabelle, Natta och Emma. Sluta med att det bara blev jag, Vilma och Izabelle thoguh och vi hade massa deep talk. Välbehövt kan man säga haha, fick reda på massa grejer och fick släppa på en hel del man gått runt och bärt på. Riktigt skönt.
 
Lördag
Chilla hela dagen tror jag.. Kommer inte ihåg. Sen på kvällen stack jag in till min faster och mina kusiner för en släktmiddag för massa har fyllt år som vi inte firat. Det var helt OK. Sen stack jag hem och dog.
 
Söndag
Skulle varit med Vilma men blev lite ändrade planer. Stack till coop med mamsen och sen hade vi mysmiddag framför lite hockey innan brorsan åkte tillbaka till militären.
 
Måndag
Skolan sög som vanligt, sen följde Drullputte aka Sara med mig hem och vi hade det trevlans. Försökte plugga men det gick åt h-vete så blev mest datorn. Blev ingen dans för var tvungen att vara barnvakt..
 
Tisdag
Skoldagen flöt på sen drog jag hem och baka kladdkaka med lillebrorsan som blev helt SJUKT god. Satt sen mest framför TVn, dog en skollhet dusch och plugga. En vanlig dag.
 
Idag
Skoldagen gick väl okej, hade inte så jättejobbiga lektioner. Efter skolan drog Vilma med mig hem och vi har ätit popcorn, spelat COD, dansat, flummat, lyssnat på musik och skypat. Trevlig dag! Följde henne hem för typ en timma sen och sen har jag chillat. Tänkte ta tag i mitt plugg nu, 52 glosor..... Men ska man ha A måste man verkligen jobba stenhårt.
 
Imorgon tror jag att jag ska vara med Vilma igen och vi sover antagligen över! Fettnajs faktiskt. Men nu ska jag lämna er, ska försöka att börja blogga åtminstonde varannan dag för en gång i veckan är INTE okej.
 
PUSS PÅ ER!
 
INSPIRATION PÅ HÖGSTA NIVÅ
 
 

ett långt jävla inlägg

2012-09-13 @ 20:53:38 Vardag Kommentarer (1)
Fredags
 
Stanna hemma från skolan för jag mådde inte speciellt bra. Bara chilla hela dagen, fettskönt. Mormor kom på kvällen sen och vi ba hade det trevligt. Ångrar att jag stannar hemma lite för jag halka efter i SO:n, och jag som ändå låg framför de flesta, och så missa jag gården som verkade vara sjukt kul...
 
Lördags
 
Sjuk här med så jag tror jag ba var hemma hela dagen och chilla. Minns inte.
 
Söndags
 
Var barnvakt hela förmiddagen sen på eftermiddagen vid fyra eller nåt drog jag, Emma, Sara och Vilma in till stan och köpte kaffe aka. varm choklad på donken och sprang till bussen och hoppade på bussen till Mellringe. Skulle gått på en match men det blev inget med det så vi stack till Hemmakväll och köpte massa godis, sen drog jag med mig Vilma hem och vi hade en helskön kväll.
 
Måndags
 
Hände lite privat skit här som varit en pain in ass hela veckan. Ingen aning vad jag ska göra åt det, asså åhh.. Skoldagen flöt iallafall på, sen kom Vilma hem till mig en snabbis och vi bara hängde. Älskar att vara med kompisar! Sen vid sex tog jag bussen till stan och mötte upp Pamela och Matilda och vi hängde på stan ett tag. Fick med mig lite trosor, behövdes kan jag säga! Sen tog vi bussen till Markbacken och dansa. Älskar detttttt so freaking much. Men tycker att hon lagt det lite väl sent... Därefter var det bara att åka hem, laga mat, duscha, sova.
 
Tisdags
 
Bara chillade, mina vänner hade ju träning så var helt forever alone haha.. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde här men.
 
Onsdags
 
Skoldagen var normal förutom det privata sen drog jag med mig Sara hem och vi åt, chilla, chilla, chilla, försökte plugga, chilla och bara hade det najs. Hon drog vid sju-halv åtta och då gick jag och åt sen chilla jag loss resten utav kvällen.
 
Idag
 
Skoldagen var som vanligt förutom det privata som blivit 10000000 gånger värre nu. Sen hade vi möte om Cafégruppen efter skolan, najjjjs shit. Fick sen skjuts hem av Vilmas snälla moder och sen stack jag hem till mormor. Fick pannkakor och shit, helt random. Älskar min lilla mormor. Sen drog jag med mig lillebrorsan hem och har bara varit barnvakt tills nu. Tänkte försöka mig på svenskläxan och sedan hoppa in i duschen, härligt!
 
Imorgon ska jag vara med Vilma och sen tänkte vi dra in till Gården. Riktigt najs faktiskt! Har väl inget mer att säga tyvärr, PUSS PÅ ER!
 

grattis på födelsedagen älskling. love you. ♥
 
 
 

i'll be better when i'm older

2012-09-06 @ 17:32:32 Vardag Kommentarer (1)
TJA BRO!
 
Skoldagen idag var normal men vi har ändrat på schemat så det suger ballhåll. Har något måbra-skit med tjejerna i en timma och en kvart varje torsdag, KUUUUUUUUL. Not. Ah men så var det.
 
Idag firar iallafall mina föräldrar bröllopsdag, fyra år sedan den stora dagen nu! Så vi ska ut och äta på grekisk restaurang idag, och för exakt ett år sedan var vi i Grekland och jag hade ätit maaaaaassvis utav Souvlaki. Åt det 9 eller 10 gånger därnere tror jag. The best food eveeeeer, SÅ IDAG FÅR JAG ÄNTLIGEN ÄTA DET IGEN!!!!!!! So freaking happy i could die kajdngkdajgnkjagnkjnj men tyvärr är det pork och inte chicken vilket var min favorit men oh wellllllllllll det är ju kryddan som är god, ASSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA EXALTHERAD SÅ NI ANAR INTE!!!!!!!!!! Hahahaha helt galen är jag!
 
Har förövrigt lite ont i halsen vilket inte är så himla kul menmen.. OH BTW, igår var jag med Vilma och vi baka kladdkaka sen stressa vi hem till henne och kasta i oss lite mat, och då menar jag lite haha, sen stack vi till gården med Izabel, Sara och Emma! Hatar gården men efter gårdagen så gillar jag det faktiskt! Hade jättekul hela tiden så det var ju najs!
 
Men vi hörs senare folks, PUSS!
 

#inspiration

wasn't looking for trouble, but it came looking for me

2012-09-04 @ 18:19:40 Vardag Kommentarer (0)
Tjaaaaaa!
 
Idag har jag varit i skolan, lol, det var väl som vanligt. Fick reda på att dansen börja igår men dansläraren hade bara mejlat en tjej och hon hade inte sagt något till mig! Suck. Så nu ska jag mejla dansläraren om information samtidigt som jag lagar mat eftersom jag är barnvakt. Tufft liv jag lever, haha! Har också tre läxor. Engelskglosor till på torsdag (men vill man ha A gäller det att man ligger i), NO att läsa några sidor och sedan SO då vi ska kunna allt om Amerikanska revolutionen. Kan ganska mycket om det redan så det kommer nog gå ganska så bra.
 
Är så jävla nöjd över mitt hår så det är inte sant lskgmsgklmsklgm kan inte sluta titta mig i spegeln och prova på nya frisyrer och ohlsfihslkmhlsg. Bara ÄLSKAR att vara blond!
 
Oj nu ringde alarmet bäst att checka maten. Hörs senare luvies, puss!
 
 

#inspiration

Dag 10 - Hur ser din framtid ut?

2012-09-02 @ 14:31:48 Listor & Sanningar Kommentarer (0)
Jadu, ska väl bo kvar i den här svinhålan i ett par år till. Gå kvar i stans värsta skola. Gå ur den. Börja på gymnasiet. Börja jobba. Samla pengar. Ta studenten. Åka till USA, antingen som Au pair, studera eller jobba. Komma tillbaka. Flytta hemifrån. Jobba. Jobba. Jobba. Spara. Jobba. Spara. Jobba. Flytta till USA. Skapa kontakter. Hitta mig en snygg, rik man. Gifta mig. Skaffa barn. Leva lyckligt i alla mina dagar.
 
Tumblr_m9olgxkqv61qj0qtno1_500_large
Tumblr_m8mduatcty1ruatvco1_500_large_large
Tumblr_m9g0z0y59p1qaemqho1_400_large_large
 

FINALLY BLONDE

2012-09-02 @ 10:57:14 Vardag Kommentarer (0)
Hejsvejs.
 
Igår var jag på Huvudsaken med Vilma och fixa mitt hår, HIHO! Jag skulle göra folieslingor men frisören sa att det blev ett bättre och jämnare resultat med hätta så så fick det bli. Sen klippte hon av allt slitet (vilket var ganska mycket) och sen gav hon mig massa tips. Hon sa att jag bara skulle platta håret en gång i veckan för det räcker, men jag är inte så happy över det. Kommer nog skita i det. Hehehehehehe. Bad bitch jag är.
 
Aja, idag ska jag och mamma rensa mitt rum. YES. Skulle vilja åka till IKEA och köpa lite nya möbler men eftersom håret inte precis var gratis får jag vänta med det ett tag. Whoopzie. Tror också vi ska börja planera lite med min månadspeng hhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöh. HAPPY.
 
Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs sen PUSSHEJ!
 

RSS 2.0