permanent hair colour

2012-11-30 @ 19:11:30 Vardag Kommentarer (0)
TJAAAAAAAA BRORSOR OCH BRÖDER
 
Vad händer? Själv sitter jag i mitt rum, fast här typ hela kvällen. Sjukt boring. Skoldagen var ganska bra tills slutet, abow, var nära att jag fällde några tårar faktiskt. Inte kul inte kul, älskar dig gumman. ♥
 
Imorgon ska jag baka med mormor och slinga håret, woop. Fetnajs faktiskt.
 
Hörs senare gottfolk orkar inte blogga och har inget att säga.
 
PUSS!
 

ungdomskortet

2012-11-28 @ 19:27:48 Vardag Kommentarer (0)
Tja bros and hoes.
 
Leker just nu med Vilma och snart ska jag träna och plugga för har ett prov och två läxförhör imorgon! Superkul verkligen. Not. Nej men jag tror Vilma försvann nu, ska leta upp henne. Lovar att tidsinställa något tills imorgon så bloggen blir lite rolig iallafall!
 
PUSS PÅ ER!

yes please

zumba, eh eh

2012-11-26 @ 17:00:39 Vardag Kommentarer (0)
Tjaaaa!

Skoldagen idag var helt OK faktiskt, speciellt idrotten haha! Körde hårt och struntade i vad alla andra tyckte - le awesome. Kom hem, åt supernyttigt mellanmål och satte mig sen här. Tänkte köra ett zumbapass (SÅ SJUKT LÄNGESEN!!!), äta middag, duscha och plugga. Eller i någon annan ordning, mig spelar det ingen roll bara jag får allting gjort!

Ska ju bli mer organiserad nu vad det gäller skolarbete, vill inte få dåliga betyg. Hela min framtid hänger på det liksom, även fast jag bara går i åttan. Det här årets betyg kan ju göra en väldigt massa för nästa års, och det är då man ska söka till gymnasiet.
 
Hörs sen iallafall luvies, PUSS!

HAHA KÄRLEK

i'm coming home, i'm coming home, tell the world i'm coming home

2012-11-25 @ 16:48:00 Vardag Kommentarer (0)
Hej, tänkte faktiskt berätta en sann historia som bara mina närmsta vänner vet om..
 
Som alla som känner mig vet så är jag adopterad. Från Storbritannien. Och sen jag var typ tio år har jag letat efter mina riktiga föräldrar, med hjälp av mamma och pappa förstås. Vi hittade dom för några veckor sen men har inte velat berätta något för er, men nu tänkte jag dela med mig av nyheten. Så efter jul åker jag till England i en vecka alldeles själv. Är helt sjukt nervös, men det ska bli riktigt kul att få träffa mina riktiga föräldrar.. Ville att ni också skulle få veta. Jag är pumped också, för tänk om jag stöter på One freaking direction liksom?! Det är ju min största dröm...
 
JOKIIIIIIIIIIIIING AHAHAHAHAH, blev ni rädda eller?! Nej nu ska jag snacka om stan, kom hem från stan alldeles nyss. Fick med mig en tröja från gina, tröjorna från cubus var skitkonstiga och i fel storlekar, en sån här rund borste och skittles! Yey. Ganska nöjd ändå, även fast det inte blev som jag tänkt mig haha.
 
Hörs sen luvies, PUSS!
 
woah rock'n'roll
 
 

stan jao

2012-11-25 @ 13:15:53 Vardag Kommentarer (0)
Tja bröder och systrar.
 
Ska alldeles strax åka in till stan med mamma, ska shoppa asset av mig WOHOOOOO! Nej inte riktigt men ska köpa en grej till håret, en tröja från cubus och en hårborttagningsgrej ifall jag får för mamma. Inte säkert men ah. Skulle vilja kolla på träningstights också till idrotten, brukar ju inte vara med som sagt och jag skäms så sjukt mycket för mina fula äckliga mjukisbrallor som jag köpte 2009 så ska se ifall jag får ett par nya eller icke!
 
Japp vi åker med pappas kreditkort, därav shoppingen HAHA. Då kan man slå på stort.
 
Vi hörs senare idag, latero.
 
......inte jag......

OMFG MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE HA

2012-11-24 @ 16:27:06 Stil Kommentarer (0)
SERIÖST DET HÄR ÄR FAN HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN I KLÄDVÄG, DET SVÄR JAG PÅ MIN MAMMAS DÖD ATT DET ÄR
 
Image of 72 cats sweatshirt BLACK
Image of SMILE & FUCK sweatshirt
Image of DOING REAL STUFF SUCKS grey
(SAMMA SOM JUSTINS OMFG DOM HAR EN BILD NÄR JUSTIN HAR PÅ SIG SIN OCKSÅ OCH JA DET FINNS MED SVART TEXT ASSÅ SRSLY DYING OVER FUCKING HERE)
Image of FUCK YOU
åh ja, den här ska jag definitivt ha i skolan
Image of FUCK U and HAVE A NICE DAY by ROBERT KUTA
 
ASSÅ MAMMA ALLVARLIGT KLICKA HÄR OCH BESTÄLL LITE PLEASE

leka

2012-11-24 @ 10:23:04 Vardag Kommentarer (0)
TJA BRÖDERRRRRR!
 
Vakna för typ två timmar sen men låg i sängen till tio. Fettskönt. Har inte gjort mer än att äta frukost och sätta mig här faktiskt, men najs det med. Satt och fixa med plugg till min todo-app, så nu ska jag fanimig höja mig i betygen innan dom sätts! Har typ tre veckor på mig men ändå, då ser dom ju att jag försöker iallafall. Är sjukt nervös för NO:n, blir överlycklig om jag ens får ett E..
 
Idag ska jag inte göra så mycket, dom flesta jag leker med är upptagna tror jag. Men tänkte kanske röja undan i rummet eller nåt. VET INTE. Fettjobbigt allting. Ska skriva på min novell iaf, nånting kul.
 
Var hemma hos min kusin igår och titta på hennes nya lägenhet, helt sjukt fin! Blir sjukt sugen på att flytta hemifrån, men jag är ju bara 14.. Lol.
 
Aja vi hörs senare. LATERO!
 

MITT DRÖMUTSEENDEEEEEEEEEEE ↑

sant så in i h-vete

2012-11-22 @ 10:06:00 Vardag Kommentarer (0)
♥♥♥

make it yolo

2012-11-21 @ 22:05:42 Vardag Kommentarer (0)
HEJHÅÅÅ!
 
Har haft en ganska soft dag idag. Drog till skolan, hade en lektion med vikarie där jag låg bra till = inget jobb, sen håltimma i två timmar då vi drog hem till Pamie, sen svenska där vi läste = soft som fan, no med vikarie = inget jobb, soft och till sist skolarbete där jag och Sara läste och snacka i bibblan. Så sjukt najs dag!

Sen efter skolan följde Vilma med mig hem och vi chilla. Jag satt och pyssla med en bloggdesign medan hon gjorde en lista och samtidigt lyssnade vi på lite bra musik och snacka. En toppen dag helt enkelt!
 
Har precis kommit ut ur duschen och tänkte slagga, men ville uppdatera först. Hörs imorgon luvies,
 
PUSS!
 
peace bre

thinspiration

2012-11-21 @ 10:44:00 Viktnedgång Kommentarer (0)
Asså jag har kollat på hundratals utav bilder på smala tjejer (hallå jag har en tumblr och har haft en fitblr) men ändå så fastnar det ändå aldrig i min hjärna. Ändå så fortsätter jag äta som en j*vla flodhäst och skiter i att träna och allt. Jag bryr mig liksom inte längre. Det stör mig något otroligt, jag önskar att jag hade den viljestyrkan jag hade för ett år sen när jag körde zumba 2-3 gånger i veckan, försökte sluta äta så mycket, försökte bli nyttigare, osv. Nu så bara.. Allt hopp verkar ha försvunnit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till ens. Försöker få upp viljestyrkan men det går inte. Folk kallar mig ful, ger mig blickar som säger att "det där plagget sitter verkligen inte bra på dig", men ändå så fortsätter jag som att det inte är nånting. Jag hatar mig själv för att jag lät mig bli den jag är idag. Jag hatar mig själv för att jag inte fortsatte i våras tills jag nådde mitt mål. Fan.







tänk att vara sådär smal. FANfanfanfan.

fin dag

2012-11-20 @ 21:32:44 Vardag Kommentarer (0)
HEJ ALLA VÄNNER!
 
Skoldagen idag var ganska najs, men kul med sovmorgon och sen inte få reda på det förrän man är i skolan.. #intesoft. Sen blev vi TVINGADE att kolla på vampire diaries på engelskan vilket gjorde mig på skitdåligt humör för jag hatar vampyrer och hade helst sluppit. Sen låna jag en ny bok och sen kommer jag till svenskan och då är bibliotikarien där och pratar om böcker hela lektionen så man ba fpkgdlhmdjkhmdlhd,khl ♥. Sen fick vi välja en bok som vi ska läsa ut på två veckor och jag tog den fetaste som fanns bara för att. Handlingen verka bra så jag ba tog den.

Sen kom jag hem och typ chillaaaaa, inte gjort så mycket. Skrev ett till kapitel till novellen fett exhausting, men jag älskar att skriva så det blir som det blir kinda.
 
Vi hörs sen mina små kycklingar, LATERO!

opa mathilda style

2012-11-20 @ 11:51:00 Inspiration Kommentarer (0)
 

huvudvärk med mycket lek

2012-11-19 @ 20:51:52 Vardag Kommentarer (0)
HEIIIIIII
 
Idag har jag lekt lite i skolan som vanligt. Hade mina klackskor på mig för första gången, FETTNAJS! Älskar dom, men kan fortfarande inte gå helt 100 i dom men sånt är det. Ung och dum eller vad säger ni?

Efter skolan tog jag med mig lillebrorsan hem och chilla, sen vid fyra kom Vilmis och gjorde mig sällskap. Vi har lekt. Skulle göra en before i die lista men sluta med att vi satt och svara på massa frågor och spelade sims istället. Kul det med.

Har haft en ganska så irriterande huvudvärk hela dagen och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig just nu med mobilen och bara dö. Men vet inte om det är ett så bra val eller inte. Åh just det, försov mig asmycket imorse också så hann inte packa väskan så var inte med på idrotten, FML. Mamma och pappa kommer d-ö-d-a mig. Dom vet ju att min frånvaro från sjuan var gaaaanska så stor, och nu kommer ju allting med på betygen också. Dags att börja vara med på idrotten igen kanske?

Aja vi hörs imorgon dollies. Puss!

najs att jag inte är ensam

HAHA

2012-11-19 @ 11:50:00 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)

if you're gonna be a hater, save your bullshit for later

2012-11-18 @ 11:47:44 Vardag Kommentarer (0)
Heyyyyyyyyyyall!

Har inte hunnit gjort mycket idag. Gick upp, åt frukost, satte mig vid TVn och sen datorn och skrev lite. Ska alldeles strax koka mig en kopp te och sätta mig i soffan med en bok. Orkar inte tänka lol, är för trött, så ska läsa istället. Amazayn.

Kanske dyker upp med roligare uppdatering sedan, pusshej!


watch out bitches

Tova

2012-11-17 @ 23:22:35 Händelser & Foton Kommentarer (0)
Helluuuu darlings!

Vaknade vid tio-tiden imorse, gick upp och gjorde mig iordning och hoppa sen på buss 314 mot stan. Sara och jag vänta på Izabelle ett tag som vi sen mötte upp på Våghustorget och stack in till Vågen. Började med att vi sprang runt på Åhléns som några vilda höns men sen ringde Tova upp mig och då hittade vi varandra. Sa hej och sen gick vi runt i butiker ett tag, käka på subway, gick runt ett tag till, flumma lite på monki, drog och köpte munkar vid ett stånd, köpte espresso (FYFAN VAD ÄCKLIGT) på espresso house och gick runt i butiker tills vi drog hem vid 16:15. En utav dom roligaste dagarna på länge måste jag säga!

Hon är en riktigt skön brud asså, vi skratta ett flertal gånger och flumma runt med hattar. Hade kul mest hela tiden, inte tyst eller stelt en ända gång. ÅH ÄLSKAR SÅDANA HÄR SPONTANA MÖTEN TYP. Vi bestämde att vi ska mötas igen på jullovet och det ser jag verkligen fram emot!
 
Bjuder på lite bilder från dagen lovies, asså gud vad jag är på bra humör!

vackra hattdamer

peaceout motherfuckas


yeah team leka


tovas chailatte som faktiskt var god (!!!) och min dubbelespresso som smakade rövanal


sista bilderna på mig och min nya venn innan bussen kom :( miss that gurl already, en månad kvar ♥

i like books, they make me forget the world for a while

2012-11-16 @ 21:18:33 Vardag Kommentarer (0)
tja bröder! 
idag var jag i skolan, sen drog jag hem, åt, la mig i sängen två timmar, sen läste jag tills mamma och pappa kom hem med brorsan och sen satte jag mig framför x-factor! underbart om ni frågar mig, malcolms låt var sjukt rörande!  imorgon ska jag, izabelle och sara träffa tova från SB! fettaggad. hörs sen då älsklingar, puss!

my baby♥

2012-11-16 @ 11:04:00 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)

clothes 'n shit

2012-11-15 @ 10:58:00 Stil Kommentarer (0)

hej. bloggen

2012-11-14 @ 20:32:59 Vardag Kommentarer (0)
IDAG HAR JAG LEKT
 
Nej nu ska vi vara allvarliga här. Goddag. Idag har varit en bra dag idag för jag har varit i skolan och så lekte jag lite och sen så andas jag och lever så det är alltid en bra anledning till att vara glad och hålla humöret och positiviteten uppe eller hur? Nej men. Idag var jag i skolan det var kul. SÅ!
 
Sen efter skolan, typ direkt när jag kom hem, satte jag på lite barnprogram och la mig med en bajsbra bok som jag lånat från skolan i soffan. Läste från tjugo över fyra till kvart över sju ungefär i streck så nu är den klar! Riktigt bra faktiskt men ganska tråkig i vissa delar, oväntat från Katarina von Bredow. Hon är min favoritförfattare så blev faktiskt lite förvånad, men som tur var var det mesta ganska bra.
 
Har haft världens skönaste tröja idag i skolan och bara chillat med livet. Riktigt najsbajskul bra dag.
 
Nu ska jag gå och leka. Heido.
 
typ sant

stay strong justin&selena

2012-11-11 @ 21:25:18 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)
gör det jag är bäst på när jag är deppig: äter och skriver. har alltid varit så förbannad på att jag aldrig fått ihop en ändaste komplett bra rap, sen nu gav jag alla känslor jag hade och BAM min första kompletta rap blev klar på tio minuter. är så jävla nöjd över mig själv att det ledsna börjar gå över.
 
ska finslipa den medan jag äter klart, sen hoppa in i duschen och slagga.
 
hoppas ni haft en bättre kväll babies, PUSS!
 
so sad it's over..

hade en perfekt söndag

2012-11-11 @ 19:18:43 Justin Bieber ♥ Kommentarer (1)
tills detta...
 

oh poor baby..

go on and try to tear me down, i will be rising from the ground like a skyscraper

2012-11-11 @ 13:27:00 Vardag Kommentarer (0)
TJE
 
Sitter här och läser min macaroon-bok och drömmer typ. Lol. Tänkte checka we♥it också. Tror jag ska vara med Vilma idag, Trevlans.
 
Det ända jag har gjort idag är att gå upp och äta typ. Sen inget mer. Skrev världens längsta önskelista igår också, och är inte ens halvfärdig.. HAHA ORKAR INTE MED MIG SJÄLV. Men älskar att drömma lol. Mamma och pappa gick igenom den imorse och tydligen hade dom tagit bort dom 20 första (dom dyraste hehe) så ingen kamera till lilla Mathie inte. Ne. FML. Hehe. Men skrev fett presentkort på elgiganten så kanske får för typ 2000 på min födelsedag och då är det ju bara att spara ihop lite själv.
 
Vi har snackat om bankkort också, måste skaffa ett snart asså. Känner mig helt efter. Men pissjobbigt att man inte kan handla på internet för den, det är ju typ 80% till varför jag vill ha ett. Åhhh..Fast det går men då måste man typ betala extra. Orka.
 
Aja vi hörs sen amigos. BAI
 
typ drägg

we♥it

2012-11-11 @ 00:59:22 Vardag Kommentarer (1)
Hello guys!
 
Sitter på msn (JA MSN HAHA) med Josefin och typ delar massa bilder från we♥it och snackar framtid och drömmar medan jag lyssnar på lite Nicki, Malcolm och Rita Ora. Orkar inte ens med perfektionen med denna kväll. Vill aldrig att den ska sluta, vill inte att det ska bli söndag och sen måndag och sen skola.. Usch. Vill stanna i denna stund förevigt.
 
Ah okej ska sluta kvällsbabbla och fortsätta med Josefin nu, vi hörs amigos.
 
ADIOS
 
ASSÅ DÖÖÖÖR

i've asked about you and they told me things but my mind didn't change

2012-11-10 @ 18:31:16 Vardag Kommentarer (0)
Min rubrik är så sant med min syn på killar LOOOOL. Haha dom som känner mig och har läst bloggen ett tag fattar. Aja ska inte snacka om det nu!!!
 
Vakna imorse, åt frukost lite fort och fixa mig pyttelite sen stack jag till coop med mamma och mormor, sen drog jag hem, åt traditionell mac&cheese från USA för första gången och sen bakade jag cupcakes heeelt själv för första gången. Gick åt h-vete ahahahaha. Sadface. Nej men jag borde lagt muffinspapprena i en sån här stor muffinsplåt med hål i istället för att bara lägga muffinsformarna på en plåt.. Jag råka hälla i jävligt för mycket smet så det flöt ut ur formarna.. Frostingen blev då för lite också eftersom dom fick mycket större yta så vissa blev helt ihopkladdade bara, hahaha. Men det gick! Och jag fick komplimanger för att dom såg aptitliga ut ändå så det var ju kul. Kan lägga upp bilder sen om ni vill!
 
Fick också reda på att en tjej kommer till Örebro i helgen från SB så ska träffa henne med Sarie I think. Ska bli fetnajs faktiskt. Sen har något nytt gym öppnat i Örebro så jag och Sara ska check that out när hon färgat klart sitt hår, WOOP! Fast tror jag mejlar dom ändå innan lol.
 
AJA SOM SAGT SKA SKRIVA EN ÖNSKELISTA SEN OCKSÅ KOM JAG PÅ OCH ÄR FETTSUGEN PÅ ATT FIXA NAGLARNA MEN DET ORKAR JAG INTE GÖRA NU, PUSSPUSS MOTHERF*CKERS
 
ÄKTA JAG I SKOLAN orkar inte så likt det är

HJÄLP MIG FRIENDOS

2012-11-09 @ 22:35:13 Stil Kommentarer (0)
är desperat vet inte vilken jag ska välja, asså att önska mig i julklapp, och vill helst bara önska mig 1-3 så inte mamma köper en bajsful. ok. så vilken?

 
 

tumblr is my therapy

2012-11-08 @ 22:48:53 Vardag Kommentarer (0)
Hejhåååååå
 
Ska snart gå och lägga mig, skola imorgon.. Ugh orka. Sen tar min bror examen från militärskolan eller vafan det heter så han kommer hem! WÖÖP, men som sagt börjar han ju jobba på militären på måndag igen så han blir ju inte hemma länge... Haha!
 
Dagen idag ägde sönder disa var så jävla chill och man lärde sig asbra grejer.
 
Men aja nu ska jag sova för jag är pissnödig och orkar inte sitta här mer.
 
CHACHA BITCHES
 

orkar inte skriva

2012-11-08 @ 17:07:36 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)
lyssnar på denna just nu så återkommer senare, latero.
 

#inspirationnnnn

2012-11-08 @ 10:39:00 Inspiration Kommentarer (0)
om jag rebloggar tjejer på tumblr (vilket typ är 80% utav allt jag rebloggar) så ser ungefär 75% utav dom ut såhär.

I AM YOUR LEADER YES I AM YOUR LEADER YOU'RE NOT A BELIEVER SUCK A BIG DICK

2012-11-07 @ 20:50:02 Musik Kommentarer (0)
YOOOOO BROTHAS
 
Förlåt för att jag inte uppdaterat men efter skolan drog jag och Sara till coop med Pamie och sen efter det drog vi med henne hem. Var där tills typ halv sju då vi stack upp till busshållsplatsen och vänta på den i typ en halvtimma, fettjobbigt för vi trodde det var aslångt upp till busshållsplatsen men vi gick så fort att det gick assnabbt, sen kom bussen då hoppa vi på den och åkte hem. Kom hem, käka, chilla, sen satte jag mig här.
 
Är grymt stressad för har massa att göra, fettskönt att inte ha några läxor iaf. Eller det har jag säkert men jag gör dom inte. Lol. Har inte tid för läxor, duh.
 
DAGENS LÅTTIPS, jag vet den är gammal men det är bara bra att inte lyssna på hela albumet och droga alla låtar på samma gång för då får man en glad överraskning så fort man lyssnat på en utav Nickis låtar för länge!
 
 

VET NI HUR MYCKET JAG HATAR ATT SOVA

2012-11-06 @ 21:52:47 Övrigt Kommentarer (1)
ÅH JAG HATAR SÖMN
 
HATARHATARHATARHATARHATARHATAR HATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR DET
JAG HATAR ATT SOVA FÖR NÄR MAN VAKNAR AV VÄCKARKLOCKAN KLOCKAN 06:00 VET MAN ATT INOM EN TIMMA MÅSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTE JAG HA GÅTT UPP FÖR ANNARS KOMMER JAG INTE IVÄG TILL DEN DÄR JÄVLA SKOLAN SOM KUNGHELVETET TVINGGGGGGGGGGGGGGGGGAT OSS ATT GÅ TILL SOM VI INTE ENS GILLAR
SEN NÄR MAN SKA UPP PÅ MORGONEN ÄR DET VERKLIGEN IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISKALLT SÅ MAN INTE ORKAR GÅ UPP I TID SÅ MAN LIGGER KVAR I SÄNGEN EN HALVTIMMA MER ÄN MAN BORDE
SEN KOMMER MAN UPP PÅ MORGONEN SKA TA FRAM LITE NAJS KLÄDER TILL SIN DAG I SKOLAN TROR NI DET FINNS KLÄDER ELLER? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJDÅ DÅ SKA DET BARA FINNAS SÅDANA DÄR TRÖJOR MAN FICK AV FARMOR I JULKLAPP FÖR SJU ÅR SEN SOM MAN HAFT PÅ SIG EN GÅNG PÅ FARMORS KALAS
A
SÅ DÅ FÅR MAN VÄL DRA PÅ SIG SKITN DÅ SÅ MAN SKA KOMMA IVÄG TILL DEN DÄR JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA
SKOLAN
NEJ FYFAN VAD JAG HATAR REGERINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leklek

2012-11-06 @ 16:25:33 Justin Bieber ♥ Kommentarer (0)
HEIIIIIIII
 
Förlåt för att jag inte bloggat på länge men igår var jag med Vilma efter skolan vi chilla, åt, spela dator, lekte. Typ så. Sen följde jag henne hem och efter det kolla jag tv men sen stretcha jag och träna sen duscha jag sen orka jag inte sätta på datorn så jag gick och la mig. CHILL. Men somna inte förrän tolv för massa p12or gick in på sb och typ spamma sönder så jag kände att jag behövde komma in där med en "MAKE PEACE NOT LOVE" kommentar och sen hålla koll på allt vad dom här roliga flickorna sade!
 
Nei sen idag så var jag i skolan sen kom jag hem och åt och nu är jag här. Chingeling. Ska skriva ett kapitel på min novell sen tror jag jag ska träna, ZUMBA WEYYYYYY inte tränat det på tusen år nu. Vill börja igen, det är fan askul rumpan blir ju bootylicious också.
 
Nei nu går jag. HEIDO
 
#dying

GOODNIGHT

2012-11-04 @ 03:36:39 Vardag Kommentarer (0)
Hej på er alla fina!
 
Har snackat med Sara M (asså inte Sara i min klass) i FYRA TIMMAR i telefonen nu, men hon somna för typ tio minuter sen! HAHAHA SÅ JÄVLA GULLIGT HÖR HENNES ANDNING OCH SNARKNING TYP AHAHAHA DÖÖÖÖR. Vi har typ fixat med en beauty-blogg som ni kommer få höra om lite senare, typ imorn!
 
Borde egentligen varit i säng för längesedan.. NEJ NU KOM HENNES MAMMA OCH VÄCKTE HENNE AHAHAHAHAHAHAHAHA OMFG
 
NU DRAR JAG HEJDÅ HAAHAHAHAHA
 
ahahaha

AHAHAHAHAHA OH MY FUCKING GOD

2012-11-03 @ 19:02:00 Drake ♥ Kommentarer (1)
JAG ÄLSKAR DIG BABY AHAHAHAHAHA DET HÄR ÄR DET BÄSTA JAG SETT I HELA MITT LIV THIS IS MY FUTURE HUSBAND PRECIIIS SÅHÄR SKA HAN VA AHAHAHAHAHA
 
 

hei

2012-11-03 @ 15:36:01 Vardag Kommentarer (0)
TJA PÅ ER
 
Idag har jag inte gjort mycket men ska snart ta tag i mitt liv och städa rummet så mamma blir nöjd sen när hon kommer hem.. ORKA. Är barnvakt för tillfället för el hermano major (rätt?) är på stan så ah. Så blev det. Ne men haha.
 
Gårdagen var trevlig men ah. Yey. Lite deppig ändå och när killarna kom på tvn OMFG NIALL OMFG perfektion alla var så JÄKLA snygga helt perfekta. ÅH orkar inte.
 
Ah men nu ska jag fortsätta med novellskiten, PUSSSSSSSSS
 
SISTA BILDEN MY GOD

little things

2012-11-02 @ 19:10:45 One direction ♥ Kommentarer (0)
mina älskade freaking killar är i Stockholm, TVÅ TIMMAR IVÄG FRÅN MIG OCH JAG ÄR LEDIG OCH HAR VARIT LEDIG HELA FCKING DAGEN, och här är jag.
mina älskade freaking killar släppte biljetter till Sverige-konserten idag, OCH HÄR SITTER JAG UTAN PENGAR OCH TJATA INTE PÅ MAMMA TILLRÄCKLIGT, så jag fick inte ens gå in och försöka köpa dom.
mina älskade freaking killar släppte sin video idag, OCH HÄR SITTER JAG OCH DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR AV FINHETEN, och här sitter jag forever alone utan någon av dom i min famn.
mina älskade freaking killar ska vara med på x-factor sverige idag, OCH HÄR SITTER JAG OCH FICK INTE KÖPA BILJETTER TILL DOM, för vi kunde tydligen inte ta oss själva till annexet från centralstationen.
 
så jag är snart redo att gå och ta mitt liv eller nåt, det här är fan skandal.

gäddhäng vafan

2012-11-02 @ 14:31:49 Vardag Kommentarer (0)
TJAAAA
 
Idag kommer min storebror hem från militären över helgen och så ska jag baka så jag e HYPAAAAAAAD. Nej men ah det ska bli kul för sen kommer han hem nästa vecka också och då är han "normalt ledig" sen så ska han börja JOBBA på militären på måndagen och vara borta i sex fucking månader han ska flytta hemifrån och grejer. Är så jävla stolt över honom men ska bli riktigt ledsamt att han är borta i ett halvår.. Liksom det är ju inte så att man kan åka och hälsa på han efter skolan heller för det tar typ en timma att åka dit.
 
Oh well. Är sjuk och har varit sjuk, pratar för tillfället som en kråka men inget ont i halsen längre - WEYYYY. Har börjat läst Mybieberdrug.blogg.se typ asbra. Sen ah. Sen har jag typ bara suttit vid photoshop, facebook, mejlen, fixat med en annan blogg, skrivit på en novell, osv.
 
Hörs senare amigos, ADIOS
 
åh ge mig skalet tack

clothes

2012-11-01 @ 18:09:00 Stil Kommentarer (1)
jag har en sådan blandad stil att jag inte orkar med mig själv ibland. jag älskar hipster swag rock och sån här mainstream stil i samma men det går inte. liksom en vecka kan jag vara ba ÅH NU SKA JAG HA SVARTA KLÄDER O MASSA NITAR sen en vecka ba NE NU VILL JAG HA TRANSPARENT SKJORTA OCH STICKADE TRÖJOR sen en vecka ba NE NU VILL JAG HA EN STOR TJOCK OBEY MUNKJACKA OCH EN SUPREME KEPS asså det skiftar så jävla mycket. måste bestämma mig nån dag hur jag vill ha det men min hjärna vägrar. ÅHH.

KICKASS

2012-11-01 @ 13:32:00 Musik Kommentarer (0)
amazing video

deep

2012-11-01 @ 13:17:00 Drake ♥ Kommentarer (0)
(skitbra, lite gammal, men lyssna)
 

måste jag ens säga hur mycket jag älskar dig

2012-11-01 @ 12:02:00 Drake ♥ Kommentarer (0)
Tumblr_mcrucccyi91qc7epao1_500_large
Drake_2_large
Tumblr_mcrkhnwyof1r8pf62o1_400_large
Tumblr_mbjtqj1w3d1r0fsmdo1_500_large
Tumblr_mbphdo7kuw1rghje9o1_500_large
Bieberdrake_large
omgomgomgomgomg
Tumblr_mco40swru91rwp1vmo1_500_large
Tumblr_mbhsrbjako1ru0hq7o1_500_large
Tumblr_mcmtstq8f21r8pf62o1_500_large
Tumblr_mcm5c0mzzu1rya7bpo1_500_large
Tygadrake1_large
så jävla fin.

RSS 2.0